Helglängtan

Det är jobb jobb hela veckan, och idag ser jag fram emot en skön helg. Jag slutar tidigt idag också så de blir lite längre helg:) gott gott.
Efter jobbet bär de av till stallet och ikväll hade vi tänkt grilla några kompisar men de blev ju inget vidare vårvärder idag så vi får väl se.


SOCKER

JÄVLA sockersug !

Jag har verkligen ett problem när de gäller godis eller sötsaker i allmänhet. Det går bra så länge jag är på jobbet för då äter vi ju nästan bara nyttigt men när jag kommer därifrån och ska vidare på nästa aktivitet så dör jag typ.
Jag hann hem en stund innan drillträningen idag och va så jävla arg och irriterad pga sockret jag inte fått. Jag tappar humöret helt vissa dagar. Nu låter jag kanske extremt fet och riktigt så är de väl inte men :p jag håller mig faktiskt väldigt nyttig annars, äter alltid bestämda tider, äter stadig och bra frukost osv.
Frukt hjälper inte heller, har lixm redan ätit sju frukter idag.

Vad ska jag göra? Jag vill inte må dåligt för att jag stoppar i mig nått onyttigt heller. Detta låter sjukligt..

Tips?


Vååår

Gokväll:)

Jag börjar redan känna mig lite friskare och hoppas att de fortsätter åt de hållet.. Ska till jobbet imån och jag lovar att jag kommer känna mig sjukare igen direkt när jag kommer dit bland alla de snoriga näsorna.

De har ju vart så underbart väder idag, jag har såna vårkänslor nu så de är inte klokt. Va i stallet förut och stod länge och borstade nobbe. Sen kom mina söta stallkompisar Sandra och ingrid som tyckte att jag skulle med på en tur. Jag är glad att jag följde med. De va otroligt mysigt att ta en kvällritt i skogen och hästarna va superduktiga :D

Nu har jag nyss ätit en god köttbullemacka och druckit en god smootie med yoghurt, banan och kiwi. En riktigt god blandning måste jag säga. Det Rekomenaderar jag ! Sen laddar jag även med en kaffe och en god " damsugare " som dom kallas. De går ingen vidare bra med att vara nyttig här känner jag.

 

två bilder från den mycket angagerade drillträningen idag.

 


sjuk sjuk

Är det bara jag som inte fattar ? är det så att jag måste  ha PRO för att kunna ha bilder på framsidan av min blogg?
sitter här och försöker fixa till bloiggen lite men jag kommer inte så långt. förstår typ inte alls hur man ska göra?

jaja, jag är iallafall hemma från jobbet idag. har varken mått bra igår eller idag. har ont i halsen och känner mig jätte konsig i kroppen imellanåt. JAG VILL JU TRÄÄÄNA, hoppas verkligen att denna skiten försvinner snarast. orkar inte med detta nu längre. jag har fan vart sjuk hela hela hösten och vintern.

jag ska ialllafall ta mig ut om en stund här, jag ska med simon till stan och luncha med hans mor och bror. känner att jag måste ha lite frisk luft. sen måste jag även till stallet senare och ta hand om plutten där också, får ta det lite lungt så jag inte överanstränger mig bara, då lär jag ju aldrig blir frisk.
nu ska jag kika till tvätten och sen göra mig iordning, ha en bra dag, så hörs vi senare:) pusshej.

Jag satt och kolla på gamla bilder och fann denna fina bilden på mig och Symfoni. en häst som jag red för några år sen. en underbar häst. saknar honom lite.
denna bilden är på mig och Symfoni, en häst som jag red och skötte ett tag för några år sen. saknar honom lite grann.

Winner

Jag vann både ridstövlarna och träningsjackan från tradera :D wiho. Några hundralappar fattigare är jag nu. De är faktiskt lite skoj att kika vad som finns där, men kan bli farligt också, eftersom de är så lätt att höja sitt bud med några kronor och helt plötsligt är man uppe i högre summor än man tänkt sig. Man får allt passa sig lite.

Vi har haft styrelsemöte med drillen hemma hos mig idag, trevligt. Jag fick allt ta och städa lite innan dom kom så nu är de fint här igen :) langar en bild på en del av mitt vardagsrum, taget från hallen.

Puss och godnatt.


Köpaköpa

Jag har budat på tradera .. Haha. De trodde jag aldig men nu hitta jag faktiskt ett par ridstövlar i äkta läder för bara 150 kr. Sjukt bra! Får se va priset hamnar på i slutet. Stövlarna är nog lite för stora men de gör nog inget ? Får väl ha stora strumpor i eller nått.
Sen hitta jag även en till träningsjacka i rosa :) hoppas hoppas jag får till mig detta..


Mitt liv

Godförmiddag!
Jag kom att tänka på att jag egentligen bara kastat "er" in i mitt liv. Har inte direkt förklarat vem jag är eller vad jag gör. Men ni som läser vet väl de ändå.
Jag visste bara inte hur jag skulle lägga upp de. Ska man skriva : " hej, mitt namn är evelina, jag är 20 år och bla bla bla..." ? De kändes jätte fjantigt, så jag strunta i de ist:p

Men som ni troligen märkt är jag ju en hästmänniska, jag älskar att vara i stallet men all hästlukt och allt jobb:) känner jag mig trött eller stressad en dag är stallet den bästa medicinen för min del. Där blir jag alltid lung och glad. Jag är nämligen medryttare på min bästa kompis och barndomsväns häst. Jag har vart med från början när hon köpte honom och vi tränar och planerar allt runt honom ihop, vilket gör att jag känner mig väldigt delaktig :) jag och min vän Felicia har nästan alltid ridit ihop, även innan hon skaffa nobligan som hästen heter. Vi har många minnen ihop..

Sen jobbar jag på ett dagis. Jag går på ett vikariat fram till sommarn. De är jätte mysigt att ta hand om de små liven men ibland finns inte alltid mitt tålamod på plats.

Jag är en väldigt upptagen kvinna :p är hemma sent på kvällarna och har de ganska stressigt från kl 8 på morgonen till 8 på kvällen. Rider, drillar, tränar, jobbar osv. Så ser mina vardagar ut.
Men jag trivs med mitt liv. Har en underbar pojkvän, grymma kompisar och den bästa familjen man kan ha :)

Jag slänger till er lite bilder :)


Köpa köpa köpa

Sa igår att jag skulle lägga upp bilder på träningskläderna jag köpte, och här har vi dom:) de är ett orange/korall färgat linne och en jätte bra träningsjacka i svart som har lite orange på sig så de matchar linnet. Kommer troligen köpa en till jacka till våren som år lite ljusare.
Träningsskor måste jag också köpa snarast, och ridstövlar, och ridhjälm, och väst åh aaah, va mycket jag ska köpa. Får lägga upp en budget för allt :p


Hästar

Hej. Idag har de känts som vår igen:)
Jag har vart i stallet halva dagen tsm med Felicia. Vi tog en tur med våran fina nobbe och även med en annan häst som vi fick låna. Vi tog en härlig tur i skogen:) underbart må jag säga.

Körde även ett pass på gymmet också, men jag har blivit jätte förkyld.min hals gör så ont, så jag får ta de lungt med tränandet ett tag :/

Här kommer några bilder från ridturen.


Kärlek

Jag har ju en bra pojkvän iallafall. Fick tio rosor av honom igår. Vi har nämligen vart förlovade i ett halv år. Han hade fixat god mat och vin :)


Borås

Hallåå.

Jag är nyss hemkommen från Borås. Har vart där med pojkvännen idag. Kollat efter högtalare till vardagsrummet och fann ett par också;)
Jag har köpt träningskläder som jag gärna visar bilder på senare:) nu är jag ännu mer taggad på att träna :) ska köra ett pass på gymmet imån är tanken. Imorse va jag bara ute på en promenad på 60 minuter. Fick tillochmed me? Simon .
Nu ska jag till affären och handla taaacos :D

Hörs sen.


TRÖTT

Hallååå.

Föräldramöte har stått överst på dagens planering. Gick bra, träffa en del nya föräldrar jag inte träffat innan. Inte så konstigt eftersom jag började på den nya avdelningen i måndags ^^

Vakna vid kvart i sju imorse. Pigg och glad gick jag upp för att gå min morgonpromenad. När jag kommer upp och märker att de ligger en jävla massa snö ute blev jag desto tröttare och en aning deprimerad. Men jag slängde på mig träningskläderna ändå och tar mig ut.
Började jobbet nio och har vart på jobbet sedan dess. Kom hem för en stund sen och har ätit en god soppa med min kära Simon. Nu ska vi iväg till maxi och köpa gott fredagsfika som ska med till jobbet imån:) tjoflöjt.

Den här otroligt söta hunden vill jag förövrigt ha. Bara så alla vet!


Här igen!

Förlåt hörrni för att jag inte bloggat något vidare bra. Ska verkligen försöka att göra de oftare, men har som sagt inte kommit in i detta riktigt än.

Nu känns de iaf som att våren är påväg och jag ÄLSKAR de ;) har kommit in i en av mina såkallade träningsperioder nu också. Försöker träna alla dagar på något sätt. Antingen genom att gå en timma eller så går jag till gymmet :) jag tror de är tack vare solen och ljuset på kvällarna som gör att jag orkar bry mig om att träna igen. Jag blir så mycket piggare och gladare på våren och sommarn.
Idag efter jobbet ska jag åka till stallet och min gamla klasskompis Bella ska följa med :) trevligt att träffa den bruden . Nu måste jag fortsätta jobba. Ska hjälpa barnen att bygga en tågbana ;) wihooo. Puss på er.


RSS 2.0