Godkväll

Denna dag har vart kanon. Tog en skrittur i skogen men underbara nobbe som alltid gör sitt bästa i allt, underbara häst.

Sen tog jag med mig Sixten till min mormors gård med min moster och släppte ihop hundarna. Sixten älskar hennes ena hund, Maja. Dom två leker så sött ihop. När vi kom hem va Sixten helt slut, han hade nästan sprungit konstant i två timmar, med små drickpauser imellan.

Senare kunde jag även få Sixten att sitta fint och även ligga på kommando så han börjar lärs sig en del den lille.
Simons kusin från Örebro kom hit, och även Simons bror Viktor. Vi satt ute en stund, fika och käka pizza.
En riktigt bra dag tycker jag. Nu sitter jag och varvar ner med en kopp kaffe :) börjar dagen med kaffe och slutar dagen med kaffe.

Godnatt :)

En bild på mig innan stallet, mitt kök och vardagsrum. Tyckte de såg så mysigt ut så tog en bild som inte riktigt fångade upp känslan men men..


Lugnet lägger sig.

Hej svejs!
Börjar få in lite rutin på att blogga på morgonen nu, när Sixten somnat och lugnet lägger sig över
Lägenheten. De är skönt :)
Tänkte på en sak när jag stod ute förut i kylan, och de va att när Sixten blir stor kommer vi gå en massa långa promenader. Innan frukost dessutom, och detta kommer göra att jag äntligen kommer in i min "tränings rutin" igen:D om jag alltid måste gå en promenad så blir jag mer taggad på att äta nyttigt också. Jag kommer bli nyttig igen. Haha, hoppas på de iallafall. Jag
Älskar att gå härliga promenader men får man inte riktigt
Med sig pojkvännen så är de inte alltid lika lätt. Nu får jag med mig min andra lille kille iaf , eller han får med mig rättare sagt ;) nu ska jag dricka upp mitt goda kaffe sen ska jag fixa lite och åka iväg till mammas jobb med
Sixten :) tjo flöjt.


Godmorgon.

De är tidiga månar för min del. Sixten vaknar varje morgon halv 6 när Simon går upp för att gå till jobbet. Sen vill Sixten ha mat och leka av sig, jag själv går runt som en zombie.. Men sen somnar han om så sött igen, de är då jag njuter av att vara ledig med min lilla bebis, tittar på Nyhetsmorgon och kanske somnar om i soffan igen. :) då är livet bra.
Tror även stt vädret blir bra idag, inga moln på himelen än, men kallt som tusan är de. Hösten är påväg.
Igår var jag och Sixten på mammas och pappas jobb och kolla läget och lärde känna stället för Sixtens del. Han ska vara där på dagarna sen när jag börjar jobba igen.
Jag lämna även in bilen på en lite koll, den ska tillbaka igen på fredag.
Nu ska jag mysa med min lilla bebis som ligger framför mig på golvet. Ha en bra dag alla :)

Back?

är jag tillbaka på denna blogg eller inte?
tror bestämt inte :P men kände ändå för att göra detta inlägg för att.......? ja jag kände väl för de helt enkelt.
 
Måste ju bara tala om att jag har skaffat mig en liten bebis :D en liten hundbebis. Sixten heter han och han är otroligt sööt. Finsk lapphund är rasen med ett litet insag av bordercollie. han busar, äter, sover och bajsar. såå jag är alltså mammaledig i en månad nu ;) jääätte mysigt. upp tidigt och ut för att leka och lära. han kom till oss i lördags så han har bara hunnit vara hos oss i snart en vecka, detta innebär att vi bara har vart hemma i lägenheten och på tomten änsålänge. snart ska vi ut och se verkligenheten :)
 
ja hoppas allt är bra ute i världen iaf, hinner inte ut så mycket nu för ..
här visar jag en bild på min lilla sötis..

RSS 2.0