Söndags eftermiddag :ångest

jahopp, vart en väldigt lungt och skön söndag tkr jag. Min familj hämtade upp mig vid 3 tiden för att åka till farmor på middag. Det bjöds på god god mat och en fruktsallad till efterrätt. inte fel alls.
Nu är det tvättning här hemma i högsta grad. tvättmaskinen har inte gått på länge för våran del så tvättkorgen har vart full alldeless för länge. Simon jobbar och när han kommer hem blir det myyyys, då ska vi käka upp kladdkakan som blev över från igår, då jag va hemma hos Felicia, min kära barndomskompis, tsm med stalltjejerna. vi hade trevlig middag :)  det måste göras om, OFTA !
För att vara riktigt tråkig också måste jag säga att jag har sån ångest nästan varje söndag, bara för att det är måndag dagen därpå vilket betyder jobb och en ny stressig vecka. ibland kommer till och med ångesten på lördagkvällen bara för att jag vet att den kommer på söndagen. haha vilka problem .. men utan stressen känner jag mig ganska tom så jag kanske behöver den för att hålla igång mig ?
klädd för middag hos farmor

Välkommen till min nya blogg!

Shhhiiiiiiit, att jag skaffat en blogg ?  jaaa detta blir intressant att se hur detta kommer gå. jag gillar ju att läsa andras bloggar så varför inte testa att ha en egen ? de blir kul. vi får helt enkelt ge denna bloggen en chans, och framför allt mig. tjohoo.

jag kommer nog framförallt att skriva om mig själv och om mitt otroligt intressanta liv, där jag jobbar, rider, drillar osv. i hope you like it. jag får se till att fixa upp denna bloggen senare så den ser lite roligare ut. se you later.


RSS 2.0